Studiereis

Het hoge woord mag er eindelijk uit: SFEER Amsterdam gaat naar Bangkok! Ga met SFEER Amsterdam mee op reis naar een van de mooiste plekken van Azië! De studiereis zit helaas vol. Schrijf je in voor de reservelijst via deze link.

 

Locatie

Bangkok – ook wel bekend als Krung Thep Maha Nakhon – is de stad van tegenstellingen: het is de stad waar de Thaise tuktuk’s langs Duitse auto’s rijden, de stad waar je een drankje doet in een wolkenkrabber na een diner op straat, de stad waar men zich overdag kan wanen in de rust van de tempels om vervolgens in de avond los te gaan in het bruisende nachtleven. Kortom, de stad waar het Oude Verre Oosten hand in hand gaat met het Moderne Westen!

 

Activiteiten

Bangkok is dus de stad waar alles kan en waar alles mogelijk is. Dit is ook terug te zien in ons gevarieerde programma. Deze zeven dagen zal je Bangkok op verschillende manieren zien. Naast verschillende bezoeken aan fiscale kantoren en is dit een greep uit de voorlopige planning:

  • Wat Arun – Deze tempel, ook wel bekend als de Tempel van de Eeuwige Zonsondergang, is een must see voor elke reiziger in het land. Het is mogelijk om de 70-meter hoge toren te beklimmen en zo te genieten van de Thaise skyline.
  • Chatuchak – Deze weekendmarkt is één van de grootste van Thailand met meer dan 15.000 kraampjes en 200.000 bezoekers per weekend.
  • Baiyoke II Tower – Dit voormalige hoogste gebouw van Bangkok is 309 meter hoog en heeft op de 84ste verdieping een ronddraaiende rooftop bar; ideaal voor een after-dinner drink.
  • National Museum – Zuid-Oost Azië’s grootste museum was het voormalige paleis van de koning. Vandaag de dag kan men hier de volledige geschiedenis van Thailand zien.

De planning is nog onder voorbehoud en kan dus tussentijds wijzigen. Mochten we toch iets niet bezoeken wat op je bucketlist staat, maak je geen zorgen! In onze planning zorgen we ervoor dat je genoeg vrije tijd hebt om ook zelf op expeditie te gaan.

 

Kosten

Voor slechts €595 kun je met ons mee naar Bangkok. Dit is inclusief vliegreis, accommodatie in een 4-sterren hotel in het financieel-politieke centrum van Bangkok, meerdere diners en een Ov-weekkaart. Natuurlijk zijn ook de activiteiten inbegrepen in de prijs.

Het dagelijkse leven in Bangkok is gelukkig niet duur; gemiddeld gezien is het leven daar 37% goedkoper dan in Nederland. Een biertje kost gemiddeld €1,70 in een café.

 

TL;DR

  • Bestemming: Bangkok, Thailand
  • Data: 2-5-2017 t/m 9-5-2017
  • Kosten: €595 (incl. vlucht, accommodatie, activiteiten, Ov-weekkaart en diners)

 

Inschrijven

Iedere fiscale student aan de UvA, ongeacht studiejaar mag zich inschrijven. De studiereis zit helaas vol. Schrijf je in voor de reservelijst via deze link.

 

 

 

X
X