SFEER Tax Sessions

Ben jij een ambitieuze derdejaars- of masterstudent Fiscale Economie of Fiscaal Recht? Ben jij daarnaast enthousiast om je fiscale kennis te verbreden en vooraanstaande kantoren beter te leren kennen? Dan is dit je kans!

 

Wat bieden wij?

Met onze Tax Sessions slaan we een brug tussen grote fiscale kantoren (zoals Loyens & Loeff, Tax at Work en de Belastingdienst) en een selecte groep ambitieuze studenten. In een aantal bijeenkomsten zullen we actuele fiscale onderwerpen behandelen waarbij theorie en praktijk samenkomt. Elke bijeenkomst eindigt natuurlijk met een borrel. Een ideaal moment om je netwerk te verbreden met gedreven medestudenten en medewerkers van toonaangevende kantoren. Daarnaast zal het Tax Sessions-traject aanvangen met een welkomstborrel en afsluiten met een verrassingsevenement.

Hoe ziet het Tax Sessions-traject eruit?

We trappen onze Tax Sessions aan het begin van het tweede semester af met een welkomstborrel. Hier krijg je ook direct alle informatie over het programma.

Tijdens elke Tax Session zal een actuele casus worden behandeld. Anderhalve week voor elke bijeenkomst ontvang je de te behandelen casus. Hierbij krijg je ook de bijbehorende jurisprudentie en wetsartikelen. Je dient deze vooraf door te nemen om tijdens de bijeenkomst optimaal te kunnen participeren.

Na een aantal uitdagende bijeenkomsten sluiten we het Tax Session-traject van 2017-2018 gezamenlijk af met een sfeervol verrassingsevenement.

Wie ben jij?

Jij bent een derdejaars of masterstudent Fiscale Economie of Fiscaal Recht. Daarnaast heb je goede studieresultaten en/of een uitgebreid CV. Denk daarbij aan relevante bijbanen, commissies, bestuursfuncties en vrijwilligerswerk. Bovendien heb je een proactieve houding. Je neemt deel aan alle Tax Sessions en je bent bereid de literatuur vooraf door te nemen.

De aanmeldingen voor de SFEER Tax Sessions zijn helaas gesloten. 

 

 

X
X