LOF Congres

Over dit evenement

Categorie
Carrière
Datum en tijd
27 sep. 2024 09:30 - 23:30
Locatie
Okura Hotel Amsterdam

LOF Congres

Beste student,

Dit is jouw kans om deel te nemen aan hét event voor jonge fiscalisten: het Landelijk Overleg Fiscalisten Congres (LOF) op vrijdag 27 september 2024. We nodigen je van harte uit om deze inspirerende dag bij te wonen in het schitterende Okura Hotel in Amsterdam.

Wat kun je verwachten? 
Een dag vol inspiratie, netwerkmogelijkheden en natuurlijk gezelligheid!

Plenaire Sessie: Ethiek in de Fiscaliteit
We starten de dag sterk met een plenaire sessie onder leiding van de enige echte Sander Schimmelpenninck! Hij neemt ons mee door een boeiende discussie met vier top-experts over ethiek binnen de fiscaliteit. Want fiscale keuzes gaan verder dan alleen wetten en cijfers – hoe vind je als fiscalist de balans tussen wat legaal is en wat ethisch verantwoord voelt? Een onderwerp dat niet alleen actueel is, maar ook cruciaal voor jouw toekomst in de fiscaliteit.

Lunch & Netwerken
Na deze inspirerende sessie schuif je aan voor een uitgebreide lunch, waarbij je volop kunt netwerken met medestudenten en professionals. Dit is hét moment om waardevolle contacten te leggen en je blik op de toekomst te verruimen.

Workshops & Individuele Gesprekken
In de middag duik je dieper in de praktijk tijdens interactieve workshops en heb je de kans om één-op-één gesprekken te voeren met topkantoren. Of je nu geïnteresseerd bent in stages, werkstudentschappen of gewoon je netwerk wilt uitbreiden, dit is jouw moment om op te vallen!

Jazz & Borrel
De dag eindigt met een gezellige borrel onder het genot van live jazzmuziek. Een ontspannen sfeer om na te praten over de sessies en je gesprekken van die dag. Perfect om nog die ene vraag te stellen of je netwerk verder uit te breiden.

Driegangendiner & Afterparty
Als afsluiter word je getrakteerd op een luxe driegangendiner, waar opnieuw volop ruimte is om te netwerken. En natuurlijk sluiten we deze bijzondere dag af met een spetterende afterparty in het Okura. Dit is dé manier om de dag feestelijk af te ronden met mede-studenten en professionals.

Wees erbij!
Dit congres is dé plek om je te oriënteren op werkstudentschappen, stages en carrièremogelijkheden. Zorg dat je dit niet mist!

👉 Meld je nu aan via deze link: https://www.lof.nl/inschrijven/
Volg ons ook op Instagram voor de laatste updates en handige tips voor je deelname.
https://www.instagram.com/lofcongres?igsh=NHBnaG13YzFsczBu&utm_source=qr

Dit wordt een dag vol inspiratie, kansen en plezier – we hopen je daar te zien!

Met vriendelijke groet,

Bestuur LOF Congres 2024