Bestuur IV

Jouw tijd is gekomen! Solliciteer voor het 4de bestuur van SFEER Amsterdam!

Na een geweldig jaar met heel veel nieuwe ervaringen moet het 3de bestuur afscheid nemen, maar dat biedt jou de kans om het nieuwe bestuur te vormen.

Waarom wil jij solliciteren voor het bestuur?

Als bestuurslid van SFEER Amsterdam bepaal je samen met je medebestuursleden de richting van de vereniging. Je krijgt de kans ideeën uit te voeren waar studenten, de UvA en verschillende grote kantoren bij betrokken zijn. Je wordt verantwoordelijk voor het dagelijks besturen, de commissies en het contact met bedrijven en de universiteit. Deze uitdaging leert je samen te werken, maar ook leiding te geven. Je zult grote projecten opzetten en hierbij beslissingen nemen die van belang zijn voor meer dan 430 fiscale studenten. Hierbij ga je een geweldig jaar tegemoet gevuld met borrels en speciale besturenevents door heel Nederland.

Wat wordt er van jou verwacht?

Voor deze unieke kans verwachten de leden wel een competente bestuurder. Je bent namelijk iemand die op een zakelijke en professionele manier kan handelen met onze contacten. Daarnaast wordt er van je verwacht je pro-actief in te zetten voor de vereniging. Dit houdt in dat je rekening houdt met 24uur aan werk per week en een flexibele indeling van die tijd. Voel jij er wat voor om onderdeel uit te gaan maken van deze nog jonge vereniging en een blijvende impact achter te laten? Solliciteer dan gelijk hieronder.

Twijfel je nog óf wil je meer informatie over specifieke functies? Elk bestuurslid van Bestuur III staat volledig ter beschikking voor al je vragen en opmerkingen. Bel/mail/app gerust om je vragen te stellen of om één en ander te bespreken tijdens een kopje koffie! Onder het kopje contact vind je de contactgegevens van het huidige bestuur.

Op donderdag 19 april houden we een koffiemomentje in onze bestuurskamer (A0.55d) zodat je al je vragen kunt stellen. Je bent van harte welkom tussen 13.00 uur en 15.00 uur.

Je kunt solliciteren tot en met 13 mei!

Solliciteren voor Bestuur IV

  • Upload hier je CV.